En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Husse gick utan mig

Kan ni tänka er att husse gick på en långpromenad utan mig?? Jag blev jätteorolig när han inte kom hem på över en timme, för så lång tid tar det minsann inte att gå till affären och handla gottis. När han äntligen kom hem så blev jag så lycklig att jag råkade köra in en klo i knävecket på honom. Man hörde hans avgrundsvrål sju kilometer i valfri riktning. Sen började jag jama som bara den. Husse blev alldeles förvirrad och trodde jag ville gå ut. Han försökte flera gånger med att få på mig selen och när han äntligen lyckades och han öppnade dörren så gick jag raka vägen in i köket och sittstrejkade. Efteråt bjöds det på torrisar och en hel del gos.

20151001_154807

Titta så fint. Men husse hade ”glömt” mig hemma.

1 oktober, 2015 - Posted by | Dumma husse |

2 kommentarer

  1. Du får ha ett allvarligt jamsamtal med husse, tycker jag, för så här ska det förstås inte gå till! Förstår att du blev förvirrad och protesterade! Eftersom din mage inte är riktigt okej just nu, får väl torrisar och gos duga som kompensation. Annars borde du kräva något lyxigare till goset!

    Kommentar av Gustav Katt | 1 oktober, 2015

    • Jam, det är alltså katten så mycket som blir fel när magen bråkar. Det är verkligen inte konstigt att man blir lite snurrig i skallen.

      Kommentar av Katten Sippo | 3 oktober, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: