En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Städardag

Jahajam, då var det dags för storstädning igen. Klockan var strax efter lunch då det kom in en främmande människa i mitt hem. Jag tassade såklart fram direkt och nosifierade besökaren och lagrade det i minnesbanken. Det visade sig att hon också hade katter, så husse gav henne gottisar som hon fick mata mig med. Tyvärr råkade jag bli lite väl glupsk och sätta sju stycken i halsen på en och samma gång.

Men sen var det roliga slut, för nu skulle det städas. Det var ett fasligt sprejande med burkar och jag vet inte vad. Det luktade skurmedel överallt och sen började hon, besöket alltså, att jaga oss med snabeldraken. Jag hade i förebyggande syfte satt mig på uteplatsen, men stackars Viska blev så rädd att hon nästan blev vit i pälsen.

Jag frågade husse senare om han inte kunde köpa en sån tvåbening åt oss. Husse sa då att man inte kan köpa en människa. Då frågade jag varför, för man kunde ju köpa en katt för femtio öre tassen. Borde man inte då kunna köpa en människa för femtio öre foten?

20150729_134646

Jam e redd. Snabeldraken försökte tjeka upp mej.

20150729_131625

Nämen vilket trevligt och väluppfostrat besök vi har fått. *glufs*

29 juli, 2015 - Posted by | besök, Städa | , ,

2 kommentarer

  1. Det verkar vara en ytterst kompetent städhjälp. Nästa gång hon kommer kanske hon kan låta bli snabeldraken och bara ge er godis?

    Kommentar av Kattson | 29 juli, 2015

    • Husse säger att hon troligen inte kommer tillbaka. Städhjälparna har väldigt konstiga scheman tydligen. *slokande morrhår*

      Kommentar av Katten Sippo | 30 juli, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: