En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Promenad i vårsolen

Ni kan jama om att det var skönt att ta en promenad idag. Jag behövde inte ens tjata på husse, utan han ropade på mig så fort han kommit hem från affären! När vi kollat favorithörnet så märker jag plötsligt att det är någon som spionerar på oss. Det var grannkatten! Jag intog svansberedskap och i ett snabbt blixtanfall stormade jag in i buskarna så det brakade om det och höll nästan på att slå undan benen på husse. Tyvärr avbröts angreppet av att husse började dra i kopplet och ropa på mig. *mutter* För att visa hur oberörd jag var så ignorerade jag grannkatten och följde med husse hemåt, men tror ni inte kattskrället förföljer oss! Som tur var träffade vi hans matte som plockade in honom. Han tittade olyckligt på mig från sin mattes axel och jag vinkade hejdå med tassen. *hehe* När vi kontrollerade min skogsdunge så dök det upp en sån där mini-tvåbening som plötsligt slog följe med oss. Jag brydde mig inte så mycket, men husse blev alldeles virrig i skallen av alla konstiga frågor han fick. Så berättade minisen att hans farfar hade en likadan katt som mig. Det måste vara en klok farfar.

Så lyckades husse få med båda vara kattställningar på bild. Titta så fint dom står! *lycklig*

20150419_14303320150419_14294320150418_231110

19 april, 2015 - Posted by | Promenad | , , , ,

6 kommentarer

 1. Ibland så kan det bli förvirrande.. Tur att du kunde hjälpa husse kompis 🙂

  Jag måste även jama, att er klösisvägg är bautahäftig! Jag kan ana att ni hjälpte husse där med… Tvåbeningar behöver massa mycket hjälp.. Jämt.. Vilken av klösisarna är er favorit?

  Nosbuffar

  Kommentar av Penny | 20 april, 2015

  • Jag misstänker att utan mig skulle inte husse ens hitta hem.
   Hm, det är olika med kattställningarna. Den högra har faktiskt ett litet krypin där jag lägger mig ibland, det gör jag aldrig i den vänstra. Men å andra sidan ligger man högre upp i den vänstra korgen.

   Kommentar av Katten Sippo | 20 april, 2015

 2. Jättefina bilder både från er promenad och klösisarna 🙂

  Vårliga nosgos

  Kommentar av Amanda å matte Julia | 19 april, 2015

  • Tackar tackar. Jag är väldigt glad över båda sakerna.

   Kommentar av Katten Sippo | 20 april, 2015

 3. Du är verkligen duktig på att ta tass om ditt revir, trots att du har en stelbent husse i släptåg. Ni katter har det inte lätt med oss tvåbeningar – men vi är glada att ni står ut med oss, trots alla våra brister. Klätterställningarna är jättefina!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  Kommentar av sr. Carina | 19 april, 2015

  • Man har ju blivit härdad genom åren tillsammans husse. Visst är dom? Jag är så glad över att vi har två stycken, för då slipper man slåss om platserna.

   Kommentar av Katten Sippo | 20 april, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: