En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Promenad

Först och främst så måste jag fräsa och skvätta illaluktande vätska lite på wordpress som tog bort mitt inlägg jag skrev i eftermiddags, sen bestämde sig wordpress för att förstöra ett annat inlägg med. Men där lyckades husse rädda situationen. Men FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nåjam, när husse kom hem från affären så ville jag ta den promenad han hade lovat innan han gick. Först försökte han slingra sig undan med att det var iskalla vindar och pingviner som flög runt där ute, men jag hävdade min rätt och sa att ett löfte är ett löfte. Till slut gav husse med sig och jag klädde på mig selen och så gick vi ut.

Det blev såklart en rejäl koll vid favorithörnet och sen nosade jag runt i lite olika buskar innan vi tog en avstickare till min lilla skogsdunge en bit bort. Där testade jag olika delikata grässorter och livet kändes helt okej. Någon som inte var okej var min husse, som nu börjat tappa känsel i vissa kroppsdelar, men jag tyckte att så länge han hade fötterna kvar så kunde vi promenera lite till.

Men så kom vi till gräsmattan vid vårt hus då min mage helt plötsligt fick spader och jag blev så illa tvungen att lämna ett forntidsmärke mitt på gräsmattan. *nosrodnad* Men efteråt fick jag totalt kattfnatt och sprintade upp för ett träd ett par gånger och släpade med husse på en kortare språngmarsch. Efter det förklarade jag mig nöjd och vi gick in igen och jag fick en välförtjänt vila i soffan.

Husse fick såklart springa ut igen för att ta hand om fornlämningen jag lämnade kvar…

instaweather_20150405_125507instaweather_20150405_13232820150405_164108

5 april, 2015 - Posted by | Promenad | , ,

2 kommentarer

  1. Mysig prommis du fick å jamarkul det där med ‘fornlämningen’, förstår att din ordningsamma husse avlägsnade den men det hade varit bra ur säkerhetssynpunkt om den legat där ett tag å skrämt iväg inkräktare på DITT område :-)…….

    Kommentar av Katten Sven | 6 april, 2015

    • Hm, det var ingen dum idé. Jag skulle ha bett husse att lämna kvar den där ute. Jag är ju ingen riktig utekatt, så jam tänkte inte på det sättet.

      Kommentar av Katten Sippo | 7 april, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: