En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Viska jamar – Jam har haft tur

Har ni tenkt på hur bra vi har det med våra människor? Jag tänker på dom som inte haft samma tur, utan hamnat hos någon dummis istället. Jam tenker ju nu på vår vän Sammie, som blev adopterad från Södertälje Katthem hela två gånger. Första gången så blev hans människa allergisk och då fick han komma tillbaka till katthemmet och sen hamnade han hos någon som uppenbarligen inte brydde sig om honom alls, för plötsligt blev han återlämnad till katthemmet för att han kissade på fel ställen hemma. Då var han så dålig att han fick åka akut till vettisen och nu är det inte alls säkert att han klarar sig. Det är inte rättvist att en fd katthemskatt ska råka ut för sånt här. Har inte vi lidit tillräckligt?? Jam är så tacksam över att ha hamnat hos min husse å mina vänner Sippo å Tindra.
/Viska, fd katthemskatt från Södertälje Katthem

20150217_112126

17 februari, 2015 - Posted by | Viska jamar | ,

3 kommentarer

 1. Vi tänker likadant här i klostret, skall ni veta! Alla vi fem klosterkatter har vi ju haft det jobbigt innan vi kom hit, så vi är mycket tacksjama för lugnet och tryggheten här. Och vi sänder så mycket kurrterapi och spinnhealing vi kan till stackars Sammie, medan mattarna tänder ljus och ber.

  Tass och nosbuff från Majsan, abbemissa.

  Kommentar av Klosterkatterna | 17 februari, 2015

 2. Jam, det är så hemskt med lilla Sammie, vi får koncentrera oss och tänka jamarmånga goda och helande tankar till honom!

  Kommentar av Gustav Katt | 17 februari, 2015

 3. Jag önskar att alla katter hade samma tur som du och Tindra som hittade husse och Sippo. Bättre hem kan ingen katt ha. Vi fortsätter hålla tassar och tummar för lilla Sammie.

  Kommentar av Kattson | 17 februari, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: