En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Världens minsta inkräktare

Det blev full utryckning med väs och fräs då jag upptäckte en inkräktare på mitt revir. Eller om jag ska vara riktigt petig, så var det egentligen grannens revir, men det gränsar ju mot mitt. Så egentligen var det delvis mitt revir som blev invaderat av denna.. eh, katt.

Husse kom utstormande och undrade vad allt ilsket fräs och väs, ackompanjerat av rejäla morranden, handlade om. När han såg inkräktaren så blev han väldigt förvånad över min reaktion. ”Det är ju bara en liten kattunge.” Säger han. Mjo, jag vet. Men det är principen som räknas.

Kissen hade halsband på sig, så husse brydde sig faktiskt inte om att springa ut ur huset för att kolla upp den. Men så fick han höra att kissen liknade en kattunge på vår gata som hade rymt. Så nu är husse jätteorolig över att han gjort fel.

20141005_113705

5 oktober, 2014 - Posted by | Allmänt | ,

2 kommentarer

  1. Oj då, det här blev ett drama på flera nivåer. Klart du gjorde helt rätt som bevakade ditt revir. Kattunge – OK, men det är lika bra de lär sig från början var gränserna går. Husse kanske kunde kontakta kattungens ägare och säga att den synt utanför Sippos tomt?

    Kommentar av Kattson | 5 oktober, 2014

    • Husse kom på det efteråt att det kanske varit en bra idé. Nåjam, vi jamar ju till om vi ser den igen.

      Kommentar av Katten Sippo | 6 oktober, 2014


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: