En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Farsdag

Fört och främst, så grattade vi husse på farsdag, genom att inte väcka honom förrän vid sjutiden.
Sen har jag gosat lite med honom och så gav jag lite akupunktur när han satt i köket. Det uppskattades visst inte. *fnyser*

Nåjam, här är något som vi läste på Facebook och som vi frågade om vi fick lägga på bloggen.
Både Tindra och Viska kommer ju från Södertälje Katthem och skulle inte husse hämtat mig den dagen vi träffades, utan väntat tills jag varit 10 veckor, då skulle nog jag med varit hemlös. *darr på läppen*

~~Farsdag!~~

Diesel var en vacker och ståtlig far!

Att bli pappa sägs vara en unik känsla!
Ingen brydde sig om stolta Diesles avkommor genom åren när han vandrade omkring i hemlösheten. Ingen vet eller bryr sig om vart alla hans vackra söner och döttrar har tagit vägen. Vissa har säkerligen överlevt och förökat sig, medan andra har svultit eller fryst plågsamt ihjäl. Ingen hedrade honom efter varje gång han fick barn.
Denna stolta fader är det inte många som ägnar en tanke åt idag, då han, i mångas ögon endast var en utsliten hemlös och sjuk katt som vandrade på våra gator.
Jag tänder ett ljus i Diesels ära och för alla andra pappor som inte har någonstans att ta vägen.

Ser du en hemlös katt…. Reagera och AGERA!!

https://www.facebook.com/Kattkolonin.Botkyrka

10 november, 2013 - Posted by | Farsdag, Graattis husse, Södertälje Katthem

2 kommentarer

  1. Vi tänder också ett ljus för Diesles. Man blir aldrig härdad när det gäller hemlösa katter, det gör lika ont i hjärtat varje gång man läser. Drömmen är att aldrig behöva läsa sånt här mer men det finns tyvärr tusentals människor som gör att eländet aldrig tar slut. Förbannade idioter!!!Gulligt av er att låta husse sova långt in på förmiddan.

    Kommentar av Gumman | 12 november, 2013

  2. Kattkolonin i Botkyrka gör ett fantastiskt arbete. Hon har räddat många, många katter och kommer nog att rädda många till. Hon får inte mycket till stöd, kommunen ger inte en krona trots att de tjänar på att npn tar hand om åtminstone några av de många hemlösa katter som finns här. Men sä är det när det är viktigare att lägga pengar på Körslaget i TV, cirka 500 000 kronor närmare bestämt.

    Kommentar av Kattson | 10 november, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: