En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Ordningen återställd, på sätt och vis…

Nu har ordningen återgått till det normala, eller nästan i alla fall. I går tillbringade husse eftermiddagen med att puckla på skrivaren som inte ville fungera.
Den sa att det satt fast papper där bak, men när husse kollade så satt inget där. Han vände och vred på skrivaren och öppnade överallt där det gick, men inget papper. Då hotar han den med stryk och ger den ett par rejäla omgångar, sedan lyfter han upp och skakar den och hotar med mer stryk. Då visar det sig att det sitter fast papper under skrivaren. Husse tog bort det och försökte skriva ut igen. Då sa maskinen att det satt fast papper fram, men det blev samma strul som när det skulle sitta fast där bak, inget papper hittades.

Till slut tillgrep han mer våld och plötsligt ramlade en bit papper ut, men resten satt kvar nånstans där inne. Det tog en timme innan han fick loss det och sekunden efter så försöker han skriva ut igen, men då fastnar pappret för sjuttitolfte gången. Husse fick ett nervsammanbrott, för han hade plockat fram tavlan som han skulle sätta upp på väggen med bilder på oss tre katter tillsammans. Det hela slutade med att husse fick hjälp med att köpa en ny skrivare, som förhoppningsvis inte exploderar. Gammelhusse sa; ”den är så bra, att inte ens du borde kunna ha sönder den.” Husse funderade ett tag på om han var kränkt eller inte, men konstaterade att han kunde ta det eftersom han fick en skrivare. Men tyvärr lär vi inte kunna hämta den förrän tidigast nästa vecka.

Viska var jättemodig under all uppståndelse, hon låg nämligen i klätterträdet och observerade husses, något underliga, ritual. Hon berättade sedan att hon höll på att skratta morrhåren av sig flera gånger, men hon var aldrig rädd. När husse hade lugnat sig lite, så gick han förbi Viska och  bad om ursäkt. Hon ursäktade honom och han fick till och med klappa henne igen.

En unik bild, på alla oss tre katter tillsammans.

31 juli, 2013 - Posted by | Film, Gos, Ilsken husse, Viska

Kommentera

 1. Kommer osökt att tänka på klippet Cat vs printer! :)http://www.youtube.com/watch?v=CSK1D3bZhRs

  Kommentar av Anonymous | 1 augusti, 2013

  • Hihihi, ja, det är en gammal klassiker!

   Kommentar av Katten Sippo | 2 augusti, 2013

 2. Vad det värmer ett katthemshjärta att se hur lilla Viska blir mer och mer bekväm med att klappas av snälla husse. ALLA katter kan bli trygga med rätt husse/matte!

  Kommentar av Kattson | 31 juli, 2013

  • Ja, först Tindra som var lite skygg och nu Viska, som var ännu skyggare. Husse säger att han längtar till den dagen då han får hålla i henne.

   Kommentar av Katten Sippo | 31 juli, 2013

 3. Mjau vi försöker här då, *fniss* Vi testade nyss att kommentera via mattes ajfån,men det gick inget vidare, suckjam, så vi tassar här i stället via datorn.Vi tycker att ni ser jamarsfina ut på bilden, tassarna upp.Så jamarshärligt att husse fick klappa Viska igen. Tassarna upp!Tass tass

  Kommentar av Mimmi,Tarzan, Sessan | 31 juli, 2013

  • Tack så mycket för kattplimangen. *bockar*Husse är väldigt nöjd med att ha fått klappa Viska igen.

   Kommentar av Katten Sippo | 31 juli, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: