En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Usch och fy

Husse fick städdille idag. Först dammade han lite och det var ju inte så farligt. Men så började han springa runt med en mopp och spraya massa otäckt blött överallt som han gned runt med moppen. Det luktade blörk! Men som om inte det var tillräckligt, så avslutade han det hela med att jaga en stackars katt med snabeldraken! Jag blev nästan utrotningshotad på grund av dessa alla attacker. Tindra vet jag inte ens vart hon tog vägen. Jisses…

 

27 september, 2012 - Posted by | Allmänt | , ,

5 kommentarer

 1. Matte höll på att skratta sig fördärvad när hon läste att du ”blev nästan utrotningshotad”… *suckar*… tänk, att tvåbeningar kan vara så okänsliga för hur vi katter känner det! Det är väl självklart att ni varken vill ha läskig lukt eller snabeldrakar i ert eget revir?!? Du får sätta ner tassen nästa gång och kräva ersättning, eller så får er husse göra sådana där saker någon annanstans, tycker jag.

  Tass från Imma, abbemissa.

  Kommentar av Imma | 28 september, 2012

 2. Såna är de, bara att konstatera. Vi råkar ju alla ut för detta onödiga störmoment. Tror inte det är mycket vi kan göra åt saken. För övrigt kom bilderna fram nu. Fina! Måste varit någon buggare som höll på?

  Kommentar av Gustavsmatte | 28 september, 2012

 3. Hoppas du hittade Tindra sen *orolig*

  Kommentar av Kattfamiljen | 27 september, 2012

 4. MEN, ska ni få fint främmande missevänner, efterssom husse fick städdille, *Fniss*
  Hoppas att Tindra har kommit till rätta iaf

  Tass tass

  Kommentar av Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan | 27 september, 2012

 5. Jag hoppas verkligen Tindra kommit till rätta! Såna här attacker är visst vanligt förekommande hos tvåbeningar. Går det inte att smuggla ut snabeldraken på uteplatsen nånstans. Helst när det ösregnar, för det tycker visst inte snabeldrakar om.

  Kommentar av Kattson | 27 september, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: