En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Stödkatt

Husse somnade till i soffan i morse. Det är förvisso inte så ovanligt, då han sover bättre där än i sängen. Men den här gången hade han massa otäcka mardrömmar.
Han berättade om en dröm där världen höll på att slukas av en gigantisk våg… Eh, tsönami, heter det visst, och att vi katter kom bort från varandra. Husse sprang runt i huset och letade efter mig och Tindra, men kunde inte hitta oss. Då kom en tvåbening och skrek åt husse att alla var tvungna att evakuera, men husse vägrade. Då kom det dummisar och släpade bort husse, som skrek som en galning att han inte ville åka utan oss katter.När den otäcka drömmen var över, så kom det flera andra.

Vi finns alltid hos dig husse.

Så när husse väl vaknade i soffan, så var han väldigt hängig och kände sig som en skurk. Jag jamade till honom att det bara var en otäck dröm, sedan började jag tvätta honom ordentligt. Han hade svettats jättemycket när han drömde.

Efter att ha druckit sjuttifemton koppar kaffe och kedjebolmat lite, så blev husse lite lugnare. Då passade jag på att begära en liten promenad. Husse var lite osäker, då vädret inte såg något vidare ut, men jag stod på mig och till slut kom vi ut.

Jag märkte rätt snabbt att husse hade rätt angående vädret, så det blev en snabbkoll av omgivningen och tur var nog det, för att grannkatten hade varit framme och nosat på mina buskar och min favoritbänk. Visserligen gick de bara förbi när de skulle in, men ändå…

Men husse, jag MÅSTE nosa här. Det luktar grannkatt ju.

 

22 oktober, 2011 - Posted by | Okategoriserade | , ,

6 kommentarer

 1. Nej, nej nej, vad är det vi läser, har husse kedjebolmat?! :O

  Kommentar av Frank o Linnsen o Lurrvar med matte i Ö-o | 24 oktober, 2011

  • Jamvisst, man blir ju hängig i morrhåren för mindre.

   Kommentar av Katten Sippo | 24 oktober, 2011

 2. Våran matte drömde oxå ngt märkligt för en tid sedan, OM ni inte läst det.
  OM ni tassar till våran blogg och läser, där jag/Sessan berättar.
  8:onde länken uppifrån/senaste inläggen.
  Hemsk dröm som matte hade.
  Hon trodde inte att hon skulle få behåla mig/Sessan, i drömmen alltså.
  Det var oxå en av mattes värstaste dröm hon haft.

  Tass tass på er alla

  Kommentar av Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan | 22 oktober, 2011

  • Fyjam för såna drömmar. Jag tassar över till er direkt.

   Kommentar av Katten Sippo | 23 oktober, 2011

 3. Jag förstår att husse blev svettig efter en så otäck dröm. Tänk att behöva överge sina vänner. Man vill bara inte tänka på det. Ändå finns det många tvåbeningar som överger sina katter, utan att de egentligen skulle behöva det. Och de tvåbeningarna verkar inte ens svettas över vad de ställt till med.

  Kommentar av Kattson | 22 oktober, 2011

  • Husse sa att det var en av de värstaste drömmar han hade haft. Tänk att det finns dummisar som gör så utan att ens skämmas för det. *sniff*

   Kommentar av Katten Sippo | 22 oktober, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: