En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Vi minns Aragorn

Husse och jag (mest husse) brukar sitta och läsa igenom gamla inlägg hos våra vänner med jämna mellanrum. Igår så snubblade vi över ett sorgligt inlägg om Klosterkatternas Aragorn.

Aragorn! Om du hör oss där uppe hos Skaparkatten, kan du hälsa Snuffe att vi saknar honom och tänker på honom väldigt mycket. Hälsa även till min förra fästmö Gibbe och min första vän Elvis. Husse vill även skicka en hälsning till sin allra första kisse, Simba.

Tass kära vän.

21 januari, 2011 - Posted by | Okategoriserade | , ,

6 kommentarer

 1. Oj, va matte börja gråta när hon läsade om Aragorn… hon kunne ju inte låta bli å läsa va hon hade skrivat när han dogde, å då blidde de för mycke för henne. Han måste vari en väldit spexiell katt… Imma jamar att han va hennes brorsa å att han va episskåpal tempelkatt vikket visst betydar att biskåppen hade bestämmat att han skulle ta tass om kapelle… ett fint uppdrag!

  Nå, nu har ju matte MEJ å ja e oxå en fin katt, en mycke spexiell katt, eller hur? *oroli*

  Tass från Conny, sekerhetskatt som kollar kapelle oxå förståss.

  Kommentar av Conny | 21 januari, 2011

  • Oj då, det var ju inte riktigt meningen att vi skulle få matte att bli ledsen. *slokande morrhår* Tur att du finns där och kan trösta ordentligt.

   Självklart är du en speciell kisse! Du har ju säkerhetsuppdrag och sånt. Husse säger att alla katter är speciella på sitt sätt.

   Tass tass, kollega.

   Kommentar av Katten Sippo | 21 januari, 2011

   • Var inte oroliga, så farligt var det inte. Och det är bra att få gråta! Jag saknar Aragorn alldeles fasansfullt och VILL gråta när jag tänker på honom… är inte sorgen den finaste kärleksgest vi kan visa dem vi mist? Det måste vara hemskt att vara en som ingen gråter efter…

    Nospussar till Sippo och Tindra och kram till husse från klosterkatternas matte.

    PS. Er husse har inga planer på att besöka kattutställningen i Örebro nästa helg? Kanske för långt att köra…? DS.

    Kommentar av sr. Carina | 22 januari, 2011

    • Det stämmer nog det du säger, att det är den finaste gesten att ge.

     Husse funderade ett tag på det, men han säger att det inte känns aktuellt trots allt.

     Kommentar av Katten Sippo | 22 januari, 2011

 2. Jag tror inte blogghjälpen hade börjat läsa Klosterkatternas blogg ännu då Aragorn gick över regnbågsbron. Fast som väntat var det väldigt ömsint beskrivet av deras matte hur det gick till. Och blogghjälpen har också en kisse där uppe, Fanny, som var nästan 20 år när hon gick över bron för många år sedan. Jag tror de har det jättebra där uppe, allihop.

  Kommentar av Kattson | 21 januari, 2011

  • Vi som förlorat kattvänner vet ju hur det känns. Men visst blev man gripen när man läste inlägget. *sniff* Jag tror nog alla våra vänner springer runt och busar tillsammans. När de inte tittar ner på oss förstås.

   Kommentar av Katten Sippo | 21 januari, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: