En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

En uppdatering

Valla Djurklinik ringde nyss och gav mig en prisuppgift för Snuffe som gäller tills imorgon. Det blev 6.845:-

Tyvärr har han inte kissat än och det är ju inte bra. Men vettisen skulle testa att klämma lite på blåsan och se om det hjälper. Om det blir några förändringar så hör de av sig och jag uppdaterar då bloggen.

Men för stunden verkar det inte allt för bra.

14 oktober, 2010 - Posted by | Okategoriserade |

13 kommentarer

 1. Ja vi håller alla tassar och tummar…Och behövs det mer hjälp efter helgen så ska Indra och jag gräva lite till, och se vad vi kan avstå ifrån för att hjälpa lille Snuffisen!

  NosPussar

  Indra

  Kommentar av Indra | 14 oktober, 2010

  • Snälla ni är. Ett föredöme för oss andra. *buffar*

   Kommentar av Katten Sippo | 14 oktober, 2010

 2. Jag tror det allra bästa är att han får vara kvar hoss vettisen tills han kan kissa själv och så de kan ha honom under uppsikt. Om jag har förstått det hela rätt räcker pengarna fram till tisdag? Så även om det är svårt och jobbigt är det nog bara att ha is i magen och låta vettisarna göra sitt jobb och avvakta i nuläget. Självklart håller vi alla tassar, svansar, morrhår och tummar under tiden! För självklart SKALL Snuffe bli bra! Ser vi på måndag att han behöver vara kvar längre får vi göra en ny insamlingsrunda och i nästa vecka tror jag att flera får lön dessutom.
  Massor av spinnhealing till Snuffegubben!
  *nosbuffar*

  Kommentar av Alice | 14 oktober, 2010

  • Jag har ett helt isblock i magen som slåss med tre varmkorvar och en kanna kaffe. Jag bad att han skulle få stanna tills imorgon, så får vi se hur det går.
   Tack för stöd och spinnhealing.

   Kommentar av Katten Sippo | 14 oktober, 2010

 3. Men Snuffe är fortfarande med oss och DET är bra!

  Vi har skickat favoritbollen nu och hoppas att den kommer fram imorgon. Den har Lillhusse gjort och han brukar svinga den framför oss i snöret och då tar vi den, det är jättekul!

  Vi tänker på er hela tiden! Försök hålla ut Sippo och husse! Vi förstår att allt är fruktansvärt just nu… :/

  Kommentar av Linnsen o Frank med matte o lillhusse | 14 oktober, 2010

  • Ja, fast när vi tänker på honom där han är helt ensam, så gråter vi båda två. Vi tackjamar för er fina present och lovar att säga till när den kommer.
   Tass.

   Kommentar av Katten Sippo | 14 oktober, 2010

   • Kan du åka och hälsa på honom? Kanske du kan eller redan har tagit med en favoritfilt eller något hemifrån så att han iallafall får känna lukten av hemma… Stackars lilla Snuffe… 😦

    Kommentar av Linnsen o Frank med matte o lillhusse | 14 oktober, 2010

 4. hoppas hoppas hoppas..att han snart får komma hem. Tänk om han kunde få komma hem över helgen med medicinering och att du kan stå i kontakt med valla under tiden. Så fick jag göra, ringa var 4:e timme och avrapportera när Oskar var hemma på permis…

  Kommentar av Maya | 14 oktober, 2010

  • Tror inte det skulle fungera. För om han inte kissar så måste de sätta ny kateter och sånt annat. Jag skulle vara livrädd över att göra fel. Nu är han hos människor som vet vad de gör.

   Kommentar av Katten Sippo | 14 oktober, 2010

 5. HOPPAS det går bra nu!!!
  Men klart han inte vill kissa när han sitter i bur på ett konstigt ställe, det skulle inte jag heller göra.

  Och en liten undran: Hur går det med pengastöttningen? Hur mycket fattas hittills? Det är ju lite bra att veta för alla som funderar på att hjälpa till men ännu inte gjort det.

  Mvh Jossan

  Kommentar av Jossan | 14 oktober, 2010

  • Just nu finns det tillräckligt för att han ska kunna få stanna ett par dagar till. Tyvärr blir det ju femtielva gånger dyrare när det är helg, så på måndag-tisdag borde det vara stopp igen. Det vill säga om inte Valla behöver göra något nytt ingrepp som kostar pengar.

   Kommentar av Katten Sippo | 14 oktober, 2010

 6. Håller andan och får ont i magen när jag tänker på Snuffe-gubben och hans husse. Jag sitter på jobbet och vågade knappt gå in på sidan och läsa om något nytt har hänt. Oj, vilket engagemang och stöd från alla håll. Blir alldeles rörd!
  Skickar stödkramar ochvarma tankar till husse och nosgos till Sippo och hoppas, hoppas, hoppas….

  Kommentar av Lizas matte | 14 oktober, 2010

 7. Jag hoppas att det fixar sig denna gången…så att han kan komma hem och att han kan få prova på alla de braiga tips alla skrivit ner. Jag kom på en sak, när jag läste att Snuffe inte gillar att var ute. Det gjorde inte min första hona heller…men, istället för att börja hemma vid dörren, så gick jag ut på halva gräsmattan och släppte ner henne och då gick hon ju till dörren fort som attan, för hem ville hon ju. Efter några gånger så gick det saktare att komma till dörren…så nästa gång började jag ännu längre bort i trädgården…och till slut var hon ute hela dagarna…fast hon gick aldrig från gården, men far med ute och gick med hunden. När jag flyttade, så gick hon i koppel och det fungerade jättebra också, men hon tyckte inte om att jag gick framför henne…ett halvt steg bakom, då började hon gå igen.

  Alla fina tips…de kan ju inte prövas förrän han kommer hem…så jag håller nog stortårna också. Kram på er

  Kommentar av Bm | 14 oktober, 2010


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: