En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Buskologi

Mitt arbete som buskolog fortsätter. Här håller jag på att nosa reda på de senaste nyheterna i området. Först var ju då att Masken Börje har seglat iväg, nästa nyhet var att en av skällisarna som brukar gå i buskarna, luktade konstigt. Det var väl ingen nyhet tänkte jag, det gör de ju alltid. Men ibland så får man reda på lite mer än vad man önskar. Exempelvis någon tvåbening som under helgen tyckte han kunde använda buskarna till sin privata spyhink och toalett. *ryser*

*sniff, nosa nosa* Oj, vilka pangnyheter man får här. *nosa nosa*

Vädret håller fortfarande på att pendla mellan strålande solsken och höstrusk. Min arma husse blir så förvirrad av att ha vinterjacka på sig när han tar sin morgonpuff på uteplatsen och sedan bli tvungen att springa i kortärmat för det blivit så varm. Han funderar på att bygga om gamla kaffebryggaren till en portabel AC som han kan hänga runt halsen. Han är ju inte klok.

31 maj, 2010 - Posted by | buskologi |

6 kommentarer

 1. Tycker husse bör göra ett försök med gamla kaffebryggaren. Om han inte lyckas göra om den till AC, kanske han kan börja sälja iskaffe från den under era promenader. Det kan bli pengar till massor av dentisar. Kurr och burr.

  Kommentar av Findus, Isak och Rasmus | 31 maj, 2010

  • Det låter som en jättebra idé. Tänk så rika vi skulle kunna bli. *drömmer*

   Kommentar av Katten Sippo | 1 juni, 2010

 2. Som professionel buskolog kan man naturligtvis inte vi slå sig till ro med redan inhämtade kunskaper, man måste hela tiden vara på alerten och uppdater sig på nyheter. Precis som du gör, Sippo. Otrevligt att vissa använder dina buskar till sånt de inte är avseeda för. Om husse däremot kan göra om en gammal kaffebryggare till AC är det ju en utmärkt affärsidé. Den tycker jag du ska nappa på i så fall.

  Kommentar av kattson | 31 maj, 2010

  • Så sant, här gäller det att vara alert hela tiden, även när jag sover. Att använda mina buskar som toalett är både otrevligt och elakt. *stampar* Om husse lyckas tjäna pengar på sin ombyggda kaffebryggare, så ska jag kräva en andel av dem.

   Kommentar av Katten Sippo | 1 juni, 2010

 3. Vi beundrar verkligen dig som proffsig buskolog! Det låter riktigt äckligt så som tvåbeningarna använder dina buskar.
  Verkligen uschligt, måste vi jama! Mår du inte illa ?
  Vem vet, din husse kanske fixar en portabel AC av kaffebryggaren??????
  Tassen från M & V

  Kommentar av Mozart & Vincent | 31 maj, 2010

  • Jag håller med att det är uschigt i kubik! Så skäller människor på oss katter. *fnys* Om husse lyckas bygga en AC av kaffebryggaren, då är vi snart rika. *svansdansar*

   Kommentar av Katten Sippo | 31 maj, 2010


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: