En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Tar igen oss

Gårdagen var ju lite tung för oss katter, eftersom vi var tvungna att hålla upp husses usla humör. Dessutom tror jag att Snuffe fortfarande är lite orolig sedan han blev utelåst.  Även om han inte jamar något om det. Men jag såg nog att han la sig bredvid telefonen. Antar att han vill kunna ringa om något händer.

13112009002
“Jag e inte alls redd. Jag e bara lite försiktig. Så de så.”

Så idag har vi legat och dragit oss på våra respektive sovplatser. Husse for iväg nånstans en stund och när han kom hem så hade han med sig sin förra måbiltäläfån (mobiltelefon) med blixtmojäng.

Självklart så passade han på att ta ett par bilder när vi låg i mörkret och snarkade.

13112009001
“Zzzzzz…*blixt* Zzz… huh, va? Vad händer? Dumma husse. *mutter*”

13 november, 2009 - Posted by | Okategoriserade | ,

6 kommentarer

 1. Nämen vad är det ni jamar?! Husse säger att ni borde testa att byta lösenord och se om det hjälper, annars kontakta blogg-supporten. Man får ju inte hålla på att bråka med oss kattbloggare.

  Kommentar av Sippo | 14 november, 2009

 2. 😦 Vet du vad Sippo, det verkar vara ngn som *tränger sig in* på våran blogg?Just nu när vi skulle uppdatera bloggen så var några av bilderna SÅÅÅÅ STORA , att vi fick minska ner dom igen :(Det har hänt tidigare oxå :(Vi blir så ledsna när detta händer, så vi har här nu disskuterat med matte, att HÄNDER det fler gånger, SÅ kanske vi stänger vår blogg på ett tag 😦 Ledsen men sant!Tråkigt när det blir såVi ska ta oss en STOR funderare här!KRAM på erSippo och SnuffeMimmiChickoTarzanSessanhttp://katternasblogg.blogg.se/

  Kommentar av Anonymous | 14 november, 2009

 3. Ursäkta, men gäller detsamma tvåbeningar? I natt fick jag inte sova, därför att Assar lekte bäddmus med mina ben i sängen…Nospuss från Immas matte.

  Kommentar av Immas matte | 14 november, 2009

 4. Gustav – Precis! En kattlig rättighet i kubik. Märkte att även du blev störd i sängen. Tvåbeningar… *suckar*Dui & Deco – Ja, man blir liksom lite utpumpad. Hm, ska nog påminna husse om det extra goda han ska bjuda på. Ska jama att Dui & Deco säger så. Han har bara att rätta sig. *bestämd*

  Kommentar av Sippo | 13 november, 2009

 5. Det tar på krafterna att hålla humöret upp på husse! Klokt att ta en vilodag! Eftersom husse säkert förstår ert väl utförda arbete så får ní säkert lite extra gott att äta ikväll!Tasskram

  Kommentar av Dui och Deco | 13 november, 2009

 6. Att få intaga sin sovstund i lugn och ro är en kattlig rättighet, så det så. Hoppas ni får en lugn helg tillsammans med en lugn husse! Tassen!

  Kommentar av Katten Gustav | 13 november, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: