En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Vaktkatt

Som jag jamade igår, så har ju en av grannarna rymt hemifrån för att ha någon slags semester. Som säkerhetskatt så tar jag ingen semester, för vem skulle då vakta kvarteret? Istället så tog jag ett extravarv runt huset för att kontrollera så ingen obehörig hade smugit sig in. Döm då om min förvåning när jag ser att dörren är öppen.

Jag intog självklart högsta beredskap och var beredd på allt. Men så började plötsligt någon att tala med oss, eller med mig snarare. Husse vill ju ingen tala med. Det visade sig att det fanns en annan tvåbening som också hjälpte till att kontrollera huset. Jag var lite misstänksam först, men efter att ha blivit kliad på magen så förstod jag att det var en snäll tvåbening.

31072009773
“Självklart fanns det även tid för lite buskologi. Man får ju inte strunta i en uppgift bara för man fått en annan.”

Vi talades vid lite och det visade sig att hon hade hört talas om mig. Tänk att jag är sådan kändis. *stolt*

31 juli, 2009 - Posted by | Säkerhetskatt

Kommentera

 1. Tre katter – Åh, hela tio poäng! Tack så mycket. *svansvift* Hoppas ni också får en mysig helg. *tass*Nea – Alla mina vänner kan få tassografer. Även om jag skulle bli superkänd, så skulle jag aldrig glömma mina vänner. Fast dom där kamikatze-fotograferna vill jag slippa förstås.

  Kommentar av Sippo | 1 augusti, 2009

 2. Åh.. nu får du väl sånna katteratzi-fotografer på dig också. Hamnar på framsidan av Katt & hör och Svenska Kattidning…Kan man få en tassograf *fniss*

  Kommentar av Nea theCat | 31 juli, 2009

 3. 10 kändispoäng till Sippo!!! *trumvirvel* :)Hoppas din helg blir mysig! Tass//Tre katter

  Kommentar av Tre katter | 31 juli, 2009

 4. Tassar genast över och tittar.

  Kommentar av Sippo | 31 juli, 2009

 5. Sippo, sippo, kom till vår blogg och kolla, nu har vi lagt upp nya bilder där, mjau. Kommer fler bilder där snart.Tass kompis/MimmiChickoTarzanSessanhttp://katternasblogg.blogg.se/

  Kommentar av Anonymous | 31 juli, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: