En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Ursäkta.

Jag jamar så mycket om ursäkt att jag inte bloggat på min vanliga tid nu ikväll, men det har varit fullt upp förstår ni.

Denna morgon började lite tidigare än vanligt och jag bestämde mig för att ta två varv runt mitt revir. Det var nämligen så att det första varvet blev jag alldeles gosad och kelad med av ena grannen. Som om inte det räckte hade hon besök av en annan tvåbening som också ville gosa med mig. Husse stod utanför deras tomt och trampade runt som en nervös anka. Jag passade även på att undersöka ett brunnslock som låg lite avsides.

30072009770
“Här ligger brunnslocket väldans undanskymt.”

Efter att ha förklarat att jag är säkerhetskatt för området så fick jag veta att dom ska åka på någon slags konsert i flera dagar. Jag lovade att kolla huset ordentligt när dom var borta.

Det var nu under kvällspromenaden som jag upptäckte att den här lilla krabaten hängandes från en buske ovanför marken. Jag jamade lite med honom och förklarade att han inte skulle vinna nånting på att hoppa. Det krävdes lite diplomati, men det lyckades. Han lyssnade på mig och lovade att tala ut med någon.

30072009764
“’Nej, gör det inte! Hoppa inte!”

Så har det så klart blivit lite gos med husse. Jag menar, hur kan man låta bli att gosa när han kliar mig på magen?

30072009767
“Jag har dig husse och jag släpper dig aldrig.” *kurr*

30 juli, 2009 - Posted by | Okategoriserade | ,

6 kommentarer

 1. Gittan – Mjaou! Man tackar så mycket. Jag ska be Babsan att fixa till det så alla kan jama till henne.Maya – Det gäller att hålla fast vid rutinerna, som husse brukar säga. Men det krävs en hel del jamande för att få honom att göra som jag vill.*nosbuff*

  Kommentar av Sippo | 31 juli, 2009

 2. men oj, har du en speciell bloggartid. Vilken utomordentlig ordning du har på din husse! dessutom gosar han med dej oxå *suckar avundsjukt*. Sån ordning får jag nog aldrig på min människa. Jag får vara glad om hon hjälper mej med tassandet nu i sommar och har tid för gos med mej. *semestersuck*

  Kommentar av Mayas äventyr | 30 juli, 2009

 3. Sippo!Be då också Babsan att hon lägger till detta med "namn/webbadress" – jag har också försökt lämna kommentarer.Till Sippo!Vi gillar också dina bloggmeddelanden! Det är alltid intressant att höra om dina nosologiska undersökningar. Du är en helt förträfflig säkerhetskatt!

  Kommentar av gammelmatte Gittan | 30 juli, 2009

 4. Lite gosig kan jag väl bli ibland, fast jama tyst om det. Man måste ju bevara sin status. Jag ska vara jätterädd om husse. *nosgos*Så ska jag vidarejama din kommentar till Babsan.*tass*

  Kommentar av Sippo | 30 juli, 2009

 5. Kattsingen, jag kan inte lämna kommentarer hos söta Babsan. Det finns ingen rad för namn/webbadress i profilvalet som på din blogg. Kan du skicka följande kommentar vidare till henne åt mej?Tack på förtass!"Hej Babsan! Jag säger då det, svart är en alldeles perfekt färg på katter! Ljuvliga småttingar du har! Det är lite deppigt att jag själv inte kan få kattbebisar, men jag kan i alla fall glädjas åt andras!Och du – heders att du har fixat hem till dem också! Även om nu ett par blir hemmaboende, det är ju precis lika bra!TassKram Wikki"

  Kommentar av Wikki | 30 juli, 2009

 6. JA jag visste väl det: Det finns en massa kärlek till husse i den där tuffa commandokatten Sippo! Och har man en husse som tar ut sin katt mer än en gång om dagen, plus kliar magen – då har man det mycket bra! Var rädda om varann!TassKram Wikki

  Kommentar av Wikki | 30 juli, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: