En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Beslutsångest?

Det verkar som om naturen har svårt för att bestämma sig för vilket väder som ska gälla. Nu har det blåst i flera dagar och kallt har det varit också. Idag när vi var ute så blåste det först jättekallt och husse var så glad över att han tog på sig ordentligt.

Plötsligt tittade solen och och då blev det hur varmt som helst. Nu stod husse och svor över den tjocka tröjan han tagit på sig. Själv accepterade jag läget och vred ner pälsformaton så det blev lite svalare. Har ibland funderat på om inte husse borde skaffa nåt liknande. Fast han skulle nog se rätt dum ut med ett element fastsurrat på ryggen.

image
“Dumma sol, bestäm dig nångång.” *fräser ilsket*

Så firar vi ju kattionaldagen idag också. Det var Nea som kom på att vi borde fira en sån. Nu gäller det att vifta med svansarna kära kattvänner. Så om inte det räckte, så fyller Gustav år också. Jag måste jama att jag gläds mer över hans födelsedag än kattionaldagen. Jag önskar Gustav en kanonfin dag med mycket vitfisk och gos.

image
“Födelsedagskatten. Glöm inte att gratta.” (bilden har jag lånigat från Gustav’s hemsida)

6 juni, 2009 - Posted by | husse | , ,

4 kommentarer

 1. Det kan du tokjama. Snuffe blev så upphetsad av allt viftande att han fick nervösa ryckningar i morrhåren.

  Kommentar av Sippo | 7 juni, 2009

 2. Det blev hemskt mycket svansvift i går. Är riktigt trött i snansen i dag :)Tass

  Kommentar av Nea theCat | 7 juni, 2009

 3. Tack så mycket. *rodnar om nosen* Du har fullkomligt rätt i att detta väder gör det väldans svårt att överjama husse om att en promenad skulle vara skönt. Tur att vi katter är utrustade med rejält tålamod. Jamis tillbaka.

  Kommentar av Sippo | 6 juni, 2009

 4. Vilken fin blogg ni har. Jag håller med om att det inte är något roligt väder. Det blir ju lite svårare att övertyga människorna hemma om att det är en bra ide att gå en promenad i detta väder. Jamiga älsningar Zizze & Co

  Kommentar av Sol-Måne | 6 juni, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: