En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Stolt

Jag är faktiskt lite stolt måste jag jama. Det kom nämligen ett brev till alla i området om oss katter. Självklart så brydde sig husse inte om brevet, eftersom han visste att det inte gällde mig. *stolt svans*

Jag måste faktiskt hålla med att det inte är så trevligt när det ligger stora högar i mina buskar på mitt revir! *fräser och slår med tassen*

scan0001

Fast nu har jag ju inte varit ute på flera dagar. Det är fortfarande så förjamat varmt att jag börjar svettas av att flaxa med öronen. Fast idag så följde Snuffe och jag med husse ut på uteplatsen. Där satt vi ett tag och njöt av skuggan och glassen. Den var god.

Den här bilden tog gammelhusse en sommar när han och husse precis fått upp nätet runt uteplatsen. Självklart så rymde jag trots det flera gånger, och tyckte därför jag förtjänade en glass.

Sippo äter glass

31 maj, 2009 - Posted by | Okategoriserade | ,

4 kommentarer

 1. Du jamar precis vad jag tänker Maya. Du är sannerligen en klok kisse. Det är just det att när man bor i lägenhet som husse och jag gör, då är det kanske inte så smart att bara låta kissen springa lös. Som du jamade, det finns så mycket otäckt här ute. Jag skulle ju självklart klara mig själv *ahem* men andra katter har kanske inte samma tur.

  Kommentar av Sippo | 1 juni, 2009

 2. Bor man i stan så tycker jag helt klart att man ska ha sin husse eller matte kopplad. Det finns så mycket farligheter där, brummisar och många stygga människor. Ja, det finns det ju på landet med, men här finns en massa träd och stora skogar som man kan gömma sej i på ett annat sätt. Hur blev det där nu då?Vad jag menar är att bor man i stan så ska man vara koppelkatt, bor man på landet kan man i större utsträckning gå lös om man nu inte som jag har en egen bur att vara i eller gå i koppel när jag så behagar. Mina andra kompisar går ju lösa dom och det fungerar alldeles utmärkt för dom.

  Kommentar av Mayas äventyr | 31 maj, 2009

 3. Jo, det får vi väl. Men det får ju inte bli en sand-i-tär olägenhet, eller vad det nu heter. Jag tror inte vi katter har 100% skydd trots allt. Förresten, vem katten vill chansa? *mjurr*

  Kommentar av Sippo | 31 maj, 2009

 4. Men… finns det inte beslut om att katter får lov att gå lösa? Är ju själv koppelkatt när det beger sig men ja har för mig att matte sagt att Länsstyrelsen slagit fast att katter får gå lösa.

  Kommentar av Nea theCat | 31 maj, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: