En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Flås och flämt

Oj vad varmt det blev plötsligt. Precis som Gustav jamade förra sommaren, så skulle jag kunna tänka mig ett blixtlås som man kunde dra ner och lufta pälsen.

Det har inte blivit någon promenad idag heller. Husse försvann runt lunch och var borta i flera timmar. Jag blev faktiskt lite betänksam ett tag. Inte hade han väl glömt bort oss heller?

Men så kom han hem igen kära husse och vi katter kastade oss om benen på honom och tokgosade allt vad vi orkade. Faktum är att husse fick inte ens gå på lådan ifred. Jag ville verkligen visa hur mycket jag saknat honom.

Grilldag hos Linda 2009-05-30 011
“Du husse. Jag har saknat dig.”

30 maj, 2009 - Posted by | husse |

9 kommentarer

 1. Ni har så rätt så. Tycker ju dom borde visa större förståelse och förklara bättre vart dom ska. *mutter*Tass tillbaka kompisar!

  Kommentar av Sippo | 4 juni, 2009

 2. Mjau Sippo!Klart vi katter saknar våra mattar/hussar när dom bara försvinner så där "Suck" Fattar inte varför dom inte kan tala om vart dom ska ngn stans, så vi slipper fundera på vart dom tar vägen. Måste ändra på den "lgen" eller vad säger du, Sippo.??Här har vi oxå fått ngt vått från den däringa himlen. Inte så trevligt.Tass på dig SippovännenMimmiChickoTarzsnSessanhttp://katternasblogg.blogg.se/

  Kommentar av Anonymous | 4 juni, 2009

 3. Mjau Sippo!Klart vi katter saknar våra mattar/hussar när dom bara försvinner så där "Suck" Fattar inte varför dom inte kan tala om vart dom ska ngn stans, så vi slipper fundera på vart dom tar vägen. Måste ändra på den "lgen" eller vad säger du, Sippo.??Här har vi oxå fått ngt vått från den däringa himlen. Inte så trevligt.Tass på dig SippovännenMimmiChickoTarzsnSessanhttp://katternasblogg.blogg.se/

  Kommentar av Anonymous | 4 juni, 2009

 4. Som min husse då. Han behöver mycket uppmärksamhet av mig och Snuffe.

  Kommentar av Sippo | 31 maj, 2009

 5. Man måste ju då och då visa att man gillar när de kommer hem. Annars kan de stackars osäkra och känsliga individerna få för sig att de inte är önskade.

  Kommentar av Nea theCat | 31 maj, 2009

 6. Du har så rätt. Hur kunde vi låta detta hända? Fast å andra sidan så har vi ibland större frihet än vad dom har. Vi slipper ju betala skatt och annat underligt. Sola försiktigt så det inte blir grillad katt.

  Kommentar av Sippo | 31 maj, 2009

 7. Människor behöver som sagt alltid vallas för att man ska kunna hålla nån ordning på dem. Det var den där missen vi gjorde nån gång i utvecklingens tidevarv att ge dem makten över hus- och bilnycklar. Annars kunde de ha fått sitt ahemma och glo ut genom fönstren medans vi åkte till äventyrliga platser. Ack ja. Men å andra sidan fick de överta en del ansvar som vi slipper. Nu ska jag sola min andra sida. Vi hörs!TassKram WikkiPS: Väldigt god doft: Nyfångad firre från sjön!

  Kommentar av Wikki | 31 maj, 2009

 8. Det är så sant. Men vi som har fyra ben har ju inga problem. Återigen visar vi vår överlägsenhet. *tass*

  Kommentar av Sippo | 31 maj, 2009

 9. Om man snor sig runt benen på sin efterlängtade matte eler husse,KAN det medföra att den efterlängtade matten/hussen…snubblar! Klantigt att inte kunna stå på benen, dessutom har dom ju bara TVÅ att hålla reda på! Många varma(pust!) hälsningar från Minus, kollega till Fjutten!

  Kommentar av Fjutten | 31 maj, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: