En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Äntligen ett erkännande

Äntligen har man fått den uppmärksamhet som mitt arbete kräver. Först så planterade tvåbeningarna stora stenklumpar överallt, så inga brummisar skulle kunna jaga oss katter längre. Så när jag var ute på en kvällsrunda i går så såg jag något som verkligen gjorde mig glad. Jag skrattade så morrhåren skakade. Äntligen!

2009-04-10 009
“Titta husse. Jag har fått en egen skylt.”

Nu kan folk och fä känna sig trygga i området, när Sippo, säkerhetskatt, patrullerar. Skylten måste vara för att varna alla skällisar och annat löst anhang, för att komma hit och bråka. Man vill ju inte betala skadestånd för någon snavade på min svans. Då måste jag ta till mina kunskaper som advokatt.

Patrullen fortsatte utan större händelser. Husse passade på att ta några bilder medan vi vandrade runt. Det var en vacker kväll.

2009-04-10 002
2009-04-10 005
2009-04-10 007
2009-04-10 001

11 april, 2009 - Posted by | Okategoriserade | , , ,

4 kommentarer

 1. Vilken kattans tjusig skylt du har, Sippo! Vilken tur att du äntligen blev en erkänd "områdesbevakare"!Kurr på dig från Chin & Cher

  Kommentar av Chinook och Cherokee | 12 april, 2009

 2. Hej Sippo!Oj så bra att människorna i ditt område har upptäckt hur säkra de nu kan vara när du patrullerar! Att ha fått en egen skylt – det är inte illa! Det är alltid väldigt roligt att höra om dina nosologiska undersökningar.- och till Gimli – Aragon (heter nästan som vår episkopala tempelkatt Aragorn) har det alldeles säkert jättefint i Regnbågslandet. Där har han ju sällskap av alla de andra jättefina katterna som har flyttat dit under åren som gått!-och Sippo – du är en jättestilig katt och vi får väl tacka din husse som är snäll och visar så trevliga bilder både av dig och av sådant ni ser på er promenad.

  Kommentar av gammelmatte Gittan | 12 april, 2009

 3. Inte gråta Gimli. Aragon har det jättebra i Regnbågslandet. Där mår man nämligen aldrig dåligt. Många svanskramar och nosbuff.

  Kommentar av Sippo | 12 april, 2009

 4. Ja en sådan skylt har matte fast det stod Aragons namn på med.BS:Mjaasnyftis..Ja han är i regnbågslandet nu, med sin älskade Chadow.Aragon har varit sjuk i nästan hela sitt liv.O varit hos doktorn många gånger. Men vår doktor kostar ju så mycket. O sen tyckte matte synd om honom att han mådde som han gjorde. O han hade inte överlevt utan medicin igen. *gråter*Kurr på dig SippoGIMLI

  Kommentar av Gimli | 12 april, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: