En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Massa vitt ute

När jag var ute tidigare i dag med husse, så tyckte jag att det var ovanligt kallt om tassarna. Efter en snabb diagnos av problemet, så upptäckte jag att det var på grund av vattenpölen jag stod i. Att det desutom ramlade ner massa vitt på mig, gjorde ju inte saken bättre.

snö 001 Efter diverse jam och gnäll så gick husse med på att gå in igen. Det här var nog den snabbaste promenaden hitils. Tror det tog längre tid för husse att göra sig i ordning, än vi stannade ute.
”Jag fryser om tassarna husse!”

Ännu senare på kvällen så tittade husse ut genom fönstret. Innan jag han säga ett jam, så hade han plockat på sig blixtlåda, skor och jacka och stormat ut genom dörren. Jag beslutade mig för att stanna kvar på den varma tvättmaskinen tills han kom in igen, vilket han gjorde efter ett par ögonblick. Det visade sig att det bara vräkte ner massor med vitt ute. Husse blixtrade lite med lådan, sedan smet han in i värmen igen. Han är banne mig inte klok.

snö 003

snö 004
“Det där ser väldans kallt ut. Brrrr”

30 oktober, 2008 - Posted by | Okategoriserade | ,

4 kommentarer

 1. Härligt? Det är kallt, halt och får man det i ögat så ser man inte ett smack. Fast det smakar ju rätt så gott. *mums*

  Kommentar av Sippo | 1 november, 2008

 2. Åhh Sippo, snö som är så härligt :O)!Emma

  Kommentar av Anonymous | 1 november, 2008

 3. Mjurr. Jag bor faktiskt i Linköping, Östergötland. Borde kanske säga att husse bor, men han är faktiskt bara inneboende hos mig och Snuffe

  Kommentar av Sippo | 30 oktober, 2008

 4. Fy bubblan! Jag gillar inte heller det där vita. 😦 Vart någonstans i Sverige bor du Sippo? Långt ifrån mig hoppas jag, vill inte vara i närheten av det vita, blöta fluffet.

  Kommentar av Linnéa | 30 oktober, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: