En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

Jag är anmäld

Hjälp hjälp, husse har anmält mig! Han läste i tidningen om något som hette Lussekatt, och så började han titta så där underligt på mig, som han alltid gör när han får en tokig idé.

Jag hann inte ens flytta svansen innan man blivit blixtrad i ansiktet av blixtlådan. Samtidigt som jag försökte få tillbaka synen så börjar husse skriva ner den där anmälan.

Det var först när jag läst igenom anmälan som jag förstod vad det handlade om. Han tycker jag borde bli Östergötlands Lussekatt. Tänka sig att jag skulle passa som Lussekatt. Vad är det förresten? Står man och gör sig lustig, eller?

Efter att ha tillbringat 45 minuter med att fila på bilderna han precis tagit, så ger han upp. Till slut så blev det en bild som togs i början av året. Det blev en rätt bra bild om jag får jama det själv.

Återkommer med detaljer…

29 oktober, 2008 - Posted by | Okategoriserade | ,

6 kommentarer

 1. Varningen mottagen och upp(s)kattad. Tassar väldigt försiktigt. Om jag ser några plåtar så flyttar jag omedelbart.

  Kommentar av Sippo | 31 oktober, 2008

 2. Blir också orolig när jag läser det där…håll din husse under noggrann uppsikt och var vaksam! Passa dig särskilt noga om han börjar ta fram plåtar. Får väldigt dåliga vibbar av ordet lussekatt!Tassa uppmärksamt! Gustav

  Kommentar av Anonymous | 31 oktober, 2008

 3. Mjaou! Jo, jag var lite orolig i början. Men eftersom husse inte bitit mig än, så är det nog säkert. Förresten så vågar husse aldrig bita mig, för då gör jag ett svanskast och slänger han på rygg.

  Kommentar av Sippo | 29 oktober, 2008

 4. Lussekatt??? är det inte sånt som tvåbeningarna äter!!! Jag vill då inte bli uppäten…jag har oxå hört att mina tvåbeningar har pratat om det där med lussekatt bäst att hålla sej undan…

  Kommentar av Maya | 29 oktober, 2008

 5. Mjurr? Milleniets påvekatt, det låter som en fin titel. Men det låter som om man kommer ha väldigt lite tid för självhygien och spaning på området. Jag nöjer mig med att vara lustig katt.

  Kommentar av Sippo | 29 oktober, 2008

 6. Själv är jag anmäld till tävlingen ”Milleniets påvekatt” men den gamle fine gubben från Polen hann dö innan han kunde skriva under. Nu hoppas jag att den nye (Bengt från Tyskien) tar sitt förnuft till fånga.

  Kommentar av Sigge | 29 oktober, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: