En katts betraktelser

Katten Sippo bloggar om sin vardag.

En spännande morgon.

Jepp, här händer det saker. När husse släpade med mig till veterinären för ett par dagar sedan, då hade han visst ett motiv med det. Först trodde jag att han bara bråkade med mig, men det visade sig att han ville få ut mig på promenad!

Åh vad jag var lycklig. Nu förstod jag varför jag fick den otäcka Sippo på gräsmattansprutan. Det var så jag inte skulle bli sjuk ute.

Nu är det ju så att jag är måttligt förtjust i selen som husse envisas med att jag ska ha. Jag är faktiskt en vuxen kisse och klarar mig själv. Jag har bara smitit ett fåtal gånger. Alla gångerna har jag kommit tillbaka till husse.

Men som vanligt har man inget att säga till om. Så det var lika bra att få det överstökat.
Med selen stramandes om magen begav vi oss ut på äventyr. Vi började med att springa åt varsitt håll när vi kom utanför porten. Fattar inte varför han jämt envisas med att gå åt fel håll.

Sippo i buskarna Sedan bestämde jag mig för att kontrollera buskaget närmast huset. Det kan ju faktiskt tillkommit nya saker sedan sist jag var här. Självklart passade husse på att ta ett kort när jag inte såg. *fnys*

Närbild på Sippo Efter att konstaterat att det mesta var som vanligt, så var det dags för en enkel frukost, bestående av gräs. Jag har nämligen min egna lilla plätt bakom husknuten. Där brukar jag alltid lägga mig och rulla runt och käka lite smarrigt gräs. *mums*

Sippo vill in Efter promenaden så var det dags att ge sig av hemåt igen. Här ser ni mig sittandes utanför lägenheten. Jag väntar nämligen på att husse ska få fram nycklarna och öppna åt mig.

En liten film från promenaden. Självklart ligger den även på min kanal på youtube. /Sippo

24 augusti, 2008 - Posted by | Uncategorized | ,

2 kommentarer

  1. Mjaou. Tack så mycket. Har sagts att jag har anlag för teater och film. Husse undrade om jag ville göra en nyspelning av ”mästerkatten i stövlar” då klappade jag till honom på snoken.

    Kommentar av Sippo | 1 november, 2008

  2. Det var en fin film :o)!Emma

    Kommentar av Anonymous | 1 november, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggare gillar detta: